Ploeg in de kijker: G U12

“Ploeg in de kijker” GU12 van Siebe Muyshondt:

SV Herkol – FC Maasland NO 6-4:

Maasland begon sterk aan de match met veel balbezit en continu spelend op de helft van Herkol. Tegen het spel in kwam Herkol op voorsprong, 1-0 na het eerste kwartier.
In het 2de kwartier kwam Herkol beter in de wedstrijd al was Maasland nog een tikkeltje beter, wat ook resulteerde in de 1-1. Herkol kon echter direct een tegentreffer scoren. Met nog 5 minuten te spelen voor de rust, gebeurde echter een verschrikkelijk ongeval! In een onschuldig duel liep Fadel Lherce een dubbele beenbreuk op. Er volgt Fadel een zware revalidatie. We wensen hem sterkte in deze periode en dat zijn herstel spoedig en goed mag verlopen.
Er moest natuurlijk wel nog gevoetbald worden, omdat echter ook Zoran geblesseerd uitval (lies) bleven we nog met 8 spelers over. Noah maakte er met een mooi afstandsschot 2-2 en iets later viel ook de 2-3!
Het laatste kwartier was er echter te veel aan voor Maasland, de vermoeidheid sloeg toe! Sven kan er met een heerlijke vrije trap wel nog 3-4 van maken, maar in de laatste 7 minuten scoorde Herkol nog 3x. Eindresultaat 6-4, maar toch viel de jongens niet te verwijten!
Deze ploeg heeft al een enorme stap voorwaarts gezet gedurende dit seizoen, we trachtten deze progressie verder te zetten.