“Ploeg in de kijker” PU15

FC Maasland NO – Boorsem Sp. 11-2:

Afgelopen zondag kwam Boorsem sport op bezoek. Na 3 winst-matchen op rij wisten de spelers van trainer Rik Vliegen wat ze te doen stond.

De spelers kwamen dan ook goed uit de kleedkamer. De eerste 5 minuten zetten we onze tegenstander vast en creëerden we enkele goede kansen maar een voorsprong bleef uit.
Voetballend brachten we helaas niet het verwachte spel zoals de afgelopen weken. Met als resultaat een 2-2 rust stand.

Na de pauze zagen we een herboren thuisploeg. De bal ging vlot van voet naar voet en doelpunten werden opeens wel gemaakt. Zo konden we een eindstand van 11-2 op het scorebord zetten.