Collectieve prestatie brengt 3 punten tegen Boorsem

FC Maasland NO leverde een sterke collectieve prestatie tegen Boorsem sport. Vanaf  het begin waren de intenties duidelijk; Winnen door veel druk op de tegenstander te zetten en zo snel mogelijk te scoren. Dit was echter gerekend buiten de goede interventies van doelman Hermans die gepast tussen kwam bij verschillende pogingen. Daarnaast speelde de slechte staat van het veld een belangrijke rol in het missen van uitgespeelde kansen. Frank Kessen knikte echter voor rust knap de 1-0 binnen en in de tweede helft liet hij doelman Hermans opnieuw kansloos.  Frank die een goede wedstrijd speelde na zich een hele dag opgewarmd te hebben met zijn klinkerwerken. Misschien een goede tip voor de stramme spieren. In de 2e helft pikte ook Dennis Crijns opnieuw zijn goaltje mee. Boorsem sport milderde via Radomski . Uitblinker bij Maasland was een beresterke Santos Dekort.

Volgend weekend belooft spannend te worden. Veel toeschouwers voor de penaltycup van de jeugd . Tegenstander en leider Grimbie kan zondag mits één punt de titel pakken. Dit zal niet zomaar gebeuren want de tricolores hebben iets goed te maken . Sinds het bestaan van de fusie wist Maasland nog niet te imponeren tijdens “events” van de club en tel daar bij de slechte prestatie en dieptepunt in en tegen Grimbie. Hopelijk zondag een lentezonnetje en een prachtig spektakel!!