FC Maasland naar de volgende ronde? Beslissing valt woensdag!

Afgelopen zaterdag werd de heenwedstrijd in de eindronde gespeeld in SLW Maaseik. Het werd een erg genietbare pot voetbal onder een stralende zon!

De wedstrijd begon met het ideale scenario voor FC Maasland, in minuut 15 scoorde Martijn Henkens (zie foto links) een erg mooi doelpunt 0-1, een erg belangrijk doelpunt op verplaatsing. SLW Maaseik kon in de 24ste minuut de stand terug in evenwicht brengen 1-1. De beste kans voor de pauze was voor SLW Maaseik, een vrije trap belandde op de kruising.

De tweede helft bleef erg boeiend om te volgen, SLW Maaseik kon na 10 minuten scoren via Klaas Wijnen werd het 2-1. Het betere spel was nadien voor FC Maasland en Wout Lindmans kon op voorzet van Martijn Henkens de stand terug in evenwicht brengen: 2-2.

Een terechte uitslag met, omwille van de twee doelpunten op verplaatsing, een licht voordeel voor FC Maasland Noordoost… Maar elke wedstrijd moet gespeeld worden en het lange seizoen begint te wegen voor beide teams.

Woensdag 9 mei om 20u valt de beslissing over welke ploeg in de derde en laatste voorronde de promotie naar tweede provinciale kan afdwingen. Met de steun van onze supporters gaan wij voluit voor de promotie!