Wafelverkoop ten voordele van onze jeugdwerking!

Beste supporter, ouder, (jeugd)speler,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij een tafelverkoop ten voordele van onze grote jeugdwerking. Om de werking van onze jeugdelftallen te financieren zijn er veel middelen nodig, wij trachten om met beperkte middelen uw zoon of dochter een zo kwalitatief mogelijke opleiding te geven in onze club.

Wij zoeken bijgevolg ook vele mogelijkheden om de jaarlijkse lidgelden zo laag mogelijk te houden. Dit lukt door onder andere actief op zoek te gaan naar sponsoring, samen werken met de Gemeente Kinrooi en uiteraard acties zoals deze wafelverkoop te organiseren. 

Wij vragen jullie van harte om één of meerdere pakken (zeer lekkere) wafels aan te kopen en op deze manier onze jeugdwerking te sponsoren. Je hebt de keuze tussen vanille- en chocoladewafels (700gram per pak). Een pak wafels kost €7, wens je drie pakken aan te kopen is de prijs €20. 

Geef je bestelling hier (scan de QR) door voor zondag 18 februari en geef aan als je via overschrijving (rekeningnummer graag ook weer naam + leeftijdscategorie vermelden) of contant in de kantine betaalt.