Week 2 van de voorbereiding

Afgelopen zaterdag 29 juli speelden onze eerste elftallen hun eerste wedstrijd van het seizoen. Jong Maasland ontving eindronde-kandidaat Sporting Ellikom. Ons jonge elftal, aangevuld met beloften, verloor met 1-3. Doch mogen ze tevreden zijn met hun vertoonde spel & inzet!

Ons A-elftal speelde 1-1 gelijk tegen reeksgenoot As-Niel United. Ze creëerden vele kansen, maar het winnende doelpunt mocht maar niet vallen. In de penaltyreeks konden ze na een lange reeks uiteindelijk winnen met 7-6.

Op woensdag 2 augustus staan weer twee nieuwe wedstrijden op het programma. Ditmaal niet in het kader van de Beker van Limburg, maar twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Eendracht Louwel.

Aftrap voor Jong Maasland om 19u30 – Aftrap voor de A-ploeg om 20u00 – Beide wedstrijden worden gespeeld op onze terreinen in Kinrooi (Hoverstraat).

Op donderdag 3 augustus wordt er opnieuw getraind. Op zaterdag 5 augustus zijn er opnieuw twee wedstrijden in het kader van de Beker van Limburg. Jong Maasland maakt de verplaatsing naar Lanklaar VV, aftrap om 18u30. FC Maasland NO A maakt de verplaatsing naar Standaard Elen, aftrap eveneens om 18u30.