5 MEI 2016: G-Team begint aan het toernooi van het jaar.

Op dag 2 van de Special Olympics werden in de voormiddag de testwedstrijden gespeeld. Om 10u00 en 11u00 moesten onze spelers ‘aantreden’ om in deze 2 korte wedstrijdjes te bepalen in welk spelniveau ze ingedeeld gingen worden.

Het weer zat mee, de eerste supporters waren op post, de spelers waren speelklaar, de trainers stelden de eerste opstelling samen en de sfeer zat er al goed in ! De 2 wedstrijdjes werden vlot afgewerkt en dan was het wachten op de beslissing van de organisatie in welk spelniveau ons team ingedeeld ging worden.

Omstreeks 13u30 viel de beslissing: het werd spelniveau 4 en we waren ingedeeld in een poule van 4 teams. Onze eerste officiële wedstrijd moesten we om 16u00 gaan spelen. Dat was nog lang wachten. We moesten nog iets gaan verzinnen om de tijd te overbruggen !

Maar daar kwam plots de oplossing: onze burgemeester, Jo Brouns, was met zijn gezin in aantocht ! Hier hebben onze spelers erg naar uitgekeken. Het was deze morgen DE vraag bij hen: zou Jo naar La Louvière komen of niet ? De tijd was zo opgevuld met een babbeltje hier, een fotootje maken daar, wat shotten met de mannen (en dames), een wedstrijdje kijken van andere teams, …

En toen was het dan zover: de aftrap van de eerste FC Maasland NO-wedstrijd tijdens deze Special Olympics ! Ons team moest aantreden tegen een team uit Kortrijk: de Hoge Kouter C. Het was in het begin wat aftasten voor beide teams, maar van zodra ons eerste doelpunt gemaakt werd, geraakte de meeste stress bij onze spelers onder controle en konden we genieten van een leuke, sportieve wedstrijd. Die eindigde in ons voordeel. De Hoge Kouter C – FC Maasland NO: 1 – 4.

Het is nu afwachten wat dag 3 gaat brengen, maar het verslagje hierover kunnen jullie ook op de FC Maasland NO-website terug gaan vinden.

Groeten van ons allemaal !

 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC